Mai departe

4 Aug

Trupei Aeroport i s-au intamplat lucruri bune unele dupa altele. Diversi oameni providentiali au contribuit, intr-un fel sau altul, direct sau indirect, la povestea mea si a lui Alex.

I-as aminti, printre altii, pe cei care au fost alaturi de noi de la inceput: Ioana Manoiu, Roxana Poede, Maria Balabas, Marius Badragan, Denis Dinulescu, Alexandru Tocilescu sr., Radu Rapeanu, Madalina Harbuz, apoi cei care s-au alaturat pe parcurs – Sabina Stirb, Octav Avramescu, Dana Sava, Ana Maria Constantinescu, Stefania, Gorzo, Cristina Zanfirescu, Ioana Dinu, dar si altii.

La un moment dat, insa, la cantarea de la Lente, a fost momentul reintalnirii cu Alina Rontescu, nu demult intoarsa din Londra, unde detine o casa de discuri de demo-uri. Ea fost singura nebuna care sa inteleaga doua personaje ca noi si sa intinda o mana care sa ne propulseze mai departe.

Asa se face ca astazi, cand scriu, am terminat mix-ul la Simona Ionescu in studio. Urmeaza masterizare si – un next level pentru noi – videoclipul la aceasta piesa. Si normal ca de-abia asteptam.

Pana atunci, insa, ne plecam pana la pamant in fata lui Andrei Stancescu, inginerul de sunet care ne-a ajutat sa inregistram si in acelasi timp bateristul trupei Zob. El este la tobe pe Simona Ionescu si suna excelent.

Aici o poza cu el si Alex, cand de-abia terminasem de facut mixul. Ave, Andrei.

Advertisements

5 Responses to “Mai departe”

 1. sab August 5, 2010 at 13:46 #

  and the show must go on. Acum mai mult ca niciodata! 🙂 Felicitari!!!

 2. aeroportband August 6, 2010 at 06:43 #

  Multumim mult, Sab! 🙂 Asa o sa si facem, mai mult, mai fain si mai bine ca niciodata. Videoclipul o sa fie colosal, promit.

 3. Dulce Deea September 21, 2010 at 12:37 #

  Abia aştept, Aeroporţilor, Supertalentaţilor 🙂

 4. ursulkoala November 30, 2010 at 10:05 #

  va rog frumos, la cererea miilor de ascultatori, sa dati o poza cu simona ionescu, sa stie toata lumea cine este EA 🙂

  • Aeroport December 1, 2010 at 03:28 #

   Ursule Koala, toate la vremea lor. Mai ales că Simona este de negăsit pe moment, şi în pozele pe care le avem cu ea nu i se văd picioarele, şi deci lumea s-ar putea îndoi că e chiar Simona Ionescu. Ceea ce nu vrem, şi probabil nici ea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: