Vorbeam

10 Aug

zilele trecute cu Alex si ne intrebam ce anume face ca majoritatea membrilor trupelor babane sa astearna kilometri de multumiri unor oameni necunoscuti. Rudelor, parintilor, casierei de la cafenea. Sa fie ego-ul, ne gandeam? Nevoia de atentie si de adoratie?

Acum am inteles. Iata cum. Povesteam la un moment dat pe FB de niste boxe B&W pe care le-am primit. Singura problema era ca nu mergeau, adica cineva le facuse niste lipituri atat de sinistre pe la cabluri ca nu le puteam amplifica cu nimic.

Ei bine, tot zilele trecute am dat peste un om, pe numele lui Sorin Toader, care ne-a sarit in ajutor. Electronist de geniu, a venit si a facut boxele sa sune impecabil, dupa ore intregi de bagat mainile pan’ la cot in matzaraia lor imposibila. Nu ne-a cerut nimic in schimb.

Multumim mult, Sorin. Gestul tau, desi aparent mic, ne-a ajutat sa mergem mai departe. Realmente n-am fi avut cum altfel. Acum ne putem in sfarsit auzi ca lumea, putem sa intelegem unde vine bassul – bass si chitara – chitara.

Sorin, esti mare. Si vrem sa stie toata lumea cine esti si faptul ca existi. Asta e motivul pentru care vom atasa poza ta aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: