Vom cânta alaltăieri.

9 Oct

Ne scuzaţi, sperăm, că scriem mai rar şi mai puţin decât Mircea Cărtărescu. Adică până băgăm noi o postare, el publică un roman. Mda, asta e, el are timp să scrie, noi nu, că tot dăm cântări, facem repetiţii, ne uităm urât unii la alţii.

Unul din lucrurile pe care ar fi trebuit să le spunem aici, dar n-am făcut-o pentru că am uitat, este că pe 7 octombrie vom avea un concert în Underworld. Acum este 9 octombrie, şi ştim bine că 9 vine după 7, şi că deci chiar dacă cineva ar citi vreodată blogul ăsta (ne îndoim profund), omul n-ar mai avea cum să ajungă la concertul de alaltăieri. Cum n-aţi fost acolo, să vă spunem noi cum ni s-a părut.

În primul rând, sunetul nu ştim cum a fost. Noi auzeam bine (adică am auzit bine până când s-a făcut pogo şi cineva a dărâmat monitorul de voce al lui
Alex), cei din sală aşa-şi-aşa (depinde pe cine întrebăm). Primele piese au fost totuşi destul de ok (deşi parcă Defect pur şi simplu nu prinde la lume, nu ştim dacă o să îl mai dăm vreodată), apoi ăia care făceau pogo au făcut pogo, ceilalţi s-au speriat şi s-au dat la o parte, şi deci atmosfera a devenit cam băşită, şi noi odată cu ea. Trei cântece au fost mai bune decât restul: Albastru (lăudat de toată lumea), Obscenităţi (că ne place nouă) şi Simona Ionescu, versiunea punk. Restul, hm. Iar câteva n-au ieşit deloc – şi anume Viaţa şi În Îndefinit, pentru că nu se potriveau câtuşi de puţin cu ce se întâmpla în faţa scenei.

Bun, cam atât, deocamdată. O să fim cuminţi şi o să repetăm, şi sperăm că la următorul concert – despre care nu ştim încă unde şi când va fi – lucrurile vor sta cu totul altfel, adică mai bine.

Sau mai prost, şi asta este posibil.

Oricum, într-o bună zi vom reveni şi cu şase poze de la concert, să vedeţi ce-aţi pierdut.

Advertisements

2 Responses to “Vom cânta alaltăieri.”

  1. Ştefania October 16, 2010 at 00:34 #

    Asta e bine, pentru că şi unii din noi au fost acolo poimâine, deci cumva dimensiunile temporale s-au intersectat pentru câteva ore.

  2. Dulce Deea November 12, 2010 at 00:01 #

    Ay! Iar aţi lăsat blogul de izbelişte. Unde-s pozele? Şi veştile şi picanteriile de prin studio, când înregistraţi?

    Unde-s planurile de decolare şi hărţile pentru călătorie?

    Uf. Aşteptăm, dragilor, aşteptăm 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: