Despre Simona

20 Dec

Alex zice aşa:

M-am uitat acum pe youtube să văd ce se mai întâmplă, şi am văzut că unul dintre clipurile cu Simona (ăla cu inima într-un semn de circulaţie care bănuiesc că spune “acordă prioritatea”) are peste 16000 de viewuri. Care cum se numesc în română, “vederi”? În fine, nu despre asta este vorba. Cu inima mea săltând în piept de bucurie, mi-am amintit cum am înregistrat Simona, şi mai ales partea cea mai chinuitoare, chitara aia solo care miorlăie pe ultimul refren. Recunosc că după ce am auzit prima oară înregistrarea, n-am ştiut ce să cred despre ea (chitara solo, zic); suna undeva între U2 şi Pixies, şi mă întrebam dacă nu cumva este cam dulceagă, cam în afara piesei, dacă n-ar trebui scoasă sau cântată cu un distors mai rău. Probabil că nu, îmi spun acum. Oricum, a durat vreo două ore până am reuşit să o imprim, deşi este destul de simplă – dar cumva mi se crispau degetele, cumva mă împiedicam de corzi, cumva nu ieşea. Până la urmă am avut destule trackuri cât să poată Forest (mulţumiri încă odată şi încă odată şi încă odată!!!) scoate ceva folositor din ele. Dar a fost un chin. Se pare totuşi că a meritat.

Oricum, pentru următoarea înregistrare (probabil că Vai) am pregătit un solo minunat, care are la bază două note (alăturate), cărora poate că le voi mai adăuga încă trei. Dacă reuşesc.

Advertisements

6 Responses to “Despre Simona”

 1. Lazar January 5, 2011 at 11:49 #

  Bai baieti… substratul vostru e profund. pornind de la ideea Simonei. Am aflat de piesa asta , intr-o seara la o bere cu niste prieteni. M-a cuprins. Si m-am decis sa ii fac simonei o caricatura. si as vrea sa vo trimit.(cand o sa o fac)tin sa precizez ca nu sunt mare desenator. dar din respect pentru voi si pentru SIMONA, va voi trimite in cel mai scurt timp. Cu drag, Lazar. Bafta!

  • Aeroport January 6, 2011 at 00:56 #

   Lazar, multumim! Asteptam cu mare interes si poate o si publicam aici!!

 2. Lazar January 6, 2011 at 19:59 #

  Salut. eu am schitat ceva. nu e mare lucru dar cum o trimit catre voi? 😀

  • Aeroport January 7, 2011 at 16:40 #

   Salut și scuze, am neglijat blogul câteva zile, și nici măcar nu știm de ce. Trimite-ne caricatura pe aeroportband@yahoo.com, și dacă n-ai nimic împotrivă, o vom posta aici, cu comentariul de rigoare. Oricum, cool!

 3. Bogdan January 17, 2011 at 21:03 #

  Salut! V-am auzit prima data la Guerrilla.Am ramas cu ochii lipiti de ce lucram,s-a terminat Simona si ma gandeam:,,…ce naiba am auzit mai frate? Hmm…”.Apoi fugi pe siteul Guerrillei .Am ascultat-o de mai multe ori s-am zis:Imi place nene!Asa se canta!Bravos! De ceva timp o am pe un stick si-mi trepideaza toata masina cand imi vine damblaua cu Simona.Asta e…

  • Aeroport January 17, 2011 at 21:24 #

   Mersi, Bogdan. Ştiam noi de ce ne plac maşinile care trepidează…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: