Controlăm.

28 Jan

Avem aşadar un afiş:

Din care ce aflăm? Păi, noi nu aflăm nimic, că ştim deja ce scrie pe el. Iar voi aflaţi că vom cânta pe 11 februarie în Control, în deschidere la Take It Easy Hospital. Ceea ce scrie şi în comunicatul de presă, dar mai pe larg:

Formatia Aeroport va canta in deschiderea concertului Take It Easy Hospital

Vineri, 11 februarie, ora 21, clubul Control: formatia Aeroport va deschide concertul trupei iraniene Take It Easy Hospital.

Aeroport exista din aprilie 2010 si are patru membri: Alex Tocilescu, chitara si voce, Luca Dinulescu, bass, clape, chitara si voce, Cristian Vararu, tobe si clape si Stefan Ciuca, chitara, bass si tobe. In noiembrie 2010, prima prima lor inregistrare, piesa “Simona Ionescu”, a intrat in playlistul Radio Guerilla, pentru ca mai tarziu sa ajunga pe primul loc in topul aceluiasi radio.

Intre timp, cei patru au concertat in cluburi ca Underworld, Laptarie, Elephant Club sau Tralala in Bucuresti, Daos Club din Timisoara sau La Soni in Vama Veche. Pe 11 februarie, ei vor fi prezenti in clubul Control, unde vor canta in deschiderea formatiei iraniene Take It Easy Hospital.

Mai multe despre Aeroport aici:

http://www.myspace.com/aeroportband

Trupa Take It Easy Hospital a devenit cunoscuta datorita aparitiei in filmul No One Knows About Persian Cats, regizat de Bahman Ghobadi, care are drept subiect scena underground din Iran. In 2009, filmul a castigat un premiu special la Cannes. Datorita presiunilor politice declansate de succesul filmului, membrii formatiei au cerut azil politic in Marea Britanie.

Concertul Aeroport si Take It Easy Hospital va avea loc pe 11 februarie, ora 21, in clubul Control. Biletele costa 30 de lei si pot fi cumparate la intrare, in seara evenimentului.

Mai multe despre concert aici:

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=131743500217408

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: