Wikileaks lovește în Aeroport!

1 Feb

Formația noastră este cea mai recentă victimă a site-ului Wikileaks. Acolo a apărut acum câteva minute un document care pare să redea conținutul unui e-mail trimis de Alex celorlalți membri ai trupei. Redăm mai jos documentul, precizând că nici noi, nici ministerul de externe american nu putem confirma deocamdată dacă acesta este adevărat sau fals.

Citiți aici:

“1 februarie 2011, 12:56

From: Alex

Recipients: Luca, Cristian, Ștefan

Subject: Re: Guys

Vorbit cu unii, alții dintre voi. Decis:

Repetăm mâine (miercuri) la mine. Cristi ne-a zis mai demult că are tango și nu poate decât de pe la 20.45-21.00, deci zic să ne întâlnim la mine după opt, noi ceilalți. La 22.30 vă dau afară, ca să ajungeți în stare bună acasă.

Joi dimineață ne vedem la 8.00 la TVR. Cumva, ceva, ne prefacem că cântăm. Seara ne putem întâlni la mine la 19.00. Posibil ca eu să întârzii, dar nu mai mult de jumătate de oră. Oricum, probabil că nu voi întârzia. La 22.30 vă dau din nou afară.

Vineri repetăm iarăși. Fie la mine, fie la sală – asta putem decide în funcție de cum ies repetițiile de miercuri și joi. Nu cred că o să ne fie greu să găsim o sală pe la 14h, ar trebui să fie toate goale la ora aia. După care mergem acasă și ne culcăm, nu mai târziu de 22.40.

Sâmbătă dimineață plecăm la Cluj cu Alin. El va conduce, noi vom sta care lângă el, care în spate. Dacă plecăm pe la 8-9 (o să revorbesc cu el) ar trebui să fie ok, după calculele lui facem șase ore, la care mai adăugăm una, de precauție. La Cluj avem sound check-ul la 19.00, înainte de asta putem să dormim vreo două ore în apartamentul care ne va sta la dispoziție. Concertul va fi la 22.00, deci 23.00.

Duminică la o oră oarecare vom pleca înapoi către București, mai bogați din toate punctele de vedere.”

Advertisements

2 Responses to “Wikileaks lovește în Aeroport!”

  1. Gump si Sab February 1, 2011 at 14:45 #

    gump. hehe ce seri ascetice propuneti. doar partea cu 23 :00 pica greu la ficatul incercat al fanilor/fanelor.

  2. Vasile Rechinroll February 3, 2011 at 14:32 #

    Bun aparitie pe tonomat 2. Trebuie neaparat si la Mircea Badea, Sinteza Zilei, Dan Bittman. Urgent clip. Mai ales ca unii dintre noi pleaca prin Europa. Cum as fi io, de ex si asa mai departe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: