About

Adică să zicem ce-i cu noi, nu? Păi, să zicem aşa:

Aeroport a luat fiinţă cândva, prin aprilie 2010. La început, eram doar doi: Alex Tocilescu la chitară şi voce, şi Luca Dinulescu la bas şi voce. Am început în Mojo, la un ceva numit Bocancul Literar. Am cântat frumos, a ieşit bine, am continuat. O vreme (adică timp de 40 de minute) ne-am numit Rolling Petre. După care ne-am luat manager (pe Radu Râpeanu), ne-am sfătuit, ne-am păruit, şi am ales un nume care peste câţiva ani va trona pe firmamentul muzicii rock din România: Aeroport. Au urmat alt concerte, unele mai bune, altele mai proaste, şi de fapt nici măcar atât de multe. La un moment dat ne-am plictisit să fim doi şi am devenit trei, cooptându-l la tobe pe Cristian Văraru. Cu el, am cântat la Şoni, în Vamă. Apoi în Underworld, în Bucureşti. După care aproape că ne împotmolisem, fiindcă venise toamna, dar o zână a dat din băţ şi în formaţie a apărut Ştefan Ciucă – chitarist, basist, baterist, orice – completându-ne în toate sensurile posibile şi dându-ne ocazia să mai schimbăm instrumentele între noi. Cam în acelaşi timp, Simona Ionescu s-a difuzat pentru prima oară la Guerrilla, şi în momentul în care se rescrie această postare, este pe primul loc în topul de-acolo. Între atunci şi acum a mai fost un concert în Elephant, şi în curând (pe 18 decembrie) urmează unul în Lăptărie.

Şi tot aşa. Stay tuned.

Advertisements

6 Responses to “About”

 1. aeroportband July 27, 2010 at 14:36 #

  Noi suntem de fapt doi oameni care se joaca bine cu cuvintele. Dar asta nu ne-a impiedicat sa vedem lumea si muzical. Alex pe grunge si indie, eu pe fusion si electronica. Asta nu inseamna ca am sti sa cantam stilurile astea, dar noua ni se pare ca da, si asta e suficient. Spre disperarea muzicienilor “profesionisti”, care stau inchisi in camere si suck big balls ca noi facem lucrurile sa se intample si ei nu.

 2. Dulce Deea September 21, 2010 at 12:12 #

  Vrem cântec cu vooooooooo! Un youtube, ceva? Sau doar ne aţâţaţi curiozitatea, ca să tot venim de mii şi sute de ori pe aici prin pagină câtu-i ziulica de lungă? Eeeeeeeeee!

 3. sebi November 30, 2010 at 20:40 #

  Haidati si pe la Cluj…

  • Aeroport December 1, 2010 at 03:27 #

   O să ajungem şi acolo, Sebi. Dar drumul este lung, şi autostrada încă neconstruită. Probabil că vom veni deci cu trenul.

 4. Tudor Petremarin December 6, 2010 at 22:16 #

  Salut, baieti! V-am auzit la Guerrila cu Simona Ionescu si mi-a placut mult… v-am cautat pe YouTube pt. un videoclip ceva si am vazut ca nu aveti inca unul. Eu am terminat de curand regie de film si am un mic studio de productii foto-audio-video. Daca voi sunteti de acord si aveti timp, as vrea sa va fac un videoclip.
  Daca sunt interesati, dati-mi un semn.
  Numai bine!
  Tudor Petremarin
  0722.646.611
  tudorpm@gmail.com

 5. Tepusa December 9, 2010 at 23:21 #

  1. Dom’le, adica onorata familie Marx va baga in lista lor extinsa de oameni si genii si voi nu bagati blogul sus-mentionat in mini-lista voastra? Nu e corect. Petronia, sterge tot ce ai scris despre aeroport. Sau aeroport, baga surorile in blog list.
  2. Vreau sa ascult simona ionescu. Pe youtube ioc, de locuit in bucuresti ioc, in romania ioc, deci ori bagati concert cd vin eu in concediu (22 feb – 03 martie la anu’.. si la multi ani) ori la loc comanda. Ma gindesc la o pedeapsa semeata pina atunci, ca acum nu-mi trece nimic prin cap. Decit un boeing…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: